Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aktuality

 

Novinka:

V naší Oční optice Optický saloon máme v nabídce novinku výrobce Hoya - brýlové čočky MiYOSMART - čočky, které představují efektivní způsob péče o dětskou krátkozrakost. Zaručují výrazné zpomalení nárustu dioptrií u dětí. Firma Hoya nabízí druhý pár zdarma, pokud dojde do 1 roku ke zhoršení zraku. Prošli jsme odborným školením a jsme certifikovanými poradci pro tyto brýlové čočky.

Nejnovější zprávy:

Od března 2023 sleva 50% na vybrané typy brýlových obrub. Platnost do odvolání.

Standartní nabídka:

Stálá sleva 10% na nejkvalitnější povrchové úpravy brýlových čoček značky Hoya.

V nabídce máme brýlové obruby ve všech cenových relací od levných plastových obrub až po značkové. U nás můžete zakoupit značkové obruby a novinky na trhu za příznivé ceny. Nejnovější typy obrub LAMATTA, OLIVIERO CONTINI, GENESIS, KAOS. Přijďte nezávazně vyzkoušet! Našich zákazníků si ceníme, a proto pokud nebudete spokojeni s barvou vybrané obruby, a to nejen těchto značek, tak pokud to bude možné, objednáme jinou barvu. Před sluncem Vám oči nejlépe ochrání naše sluneční polarizační brýle v ceně od 690 Kč a pro ty nejmenší od 390 Kč. V jarních a letních měsících  budou pravidlem slevy na samozabarvující čočky. O dalších slevových akcích Vás budeme informovat.

U nás stále v nabídce moderní obruby od 690 Kč.

Přejeme vám co člověk nejvíc potřebuje - kvalitní BRÝLE, to co člověk stále hledá - opravdu slušivé BRÝLE a to bez čeho nelze žít - BRÝLE od nás.

Možnost zatavení ozdobných kamínků do všech typů plastových čoček. Kamínky jsou ve dvou velikostech a devíti barvách.

Rozšířili jsme nabídku polarizačních slunečních brýlí o desítky modelů. Máme velký výběr klasických obrub i obrub s polarizačním klipem.

Zrcadlové čočky přizpůsobené měnícím světelným podmínkám, efekt zrcadlového odlesku venku i ve vozidle, lehce zabarvené v místnosti, tmavé venku, 100%ochrana před UV.

Multifokální brýlové čočky všech kategorií a ve výhodných cenách.

V nabídce máme brýlové čočky pro hráče a aktivní uživatele obrazovek, umožňují lépe zaostřit detaily, zvyšují vizuální pohodlí při dlouhodobém sledování herních scén. Chrání zrak před před škodlivým modrým světlem, UV a infračerveným zářením.